Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ

Εξώφυλλο: 

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ.

Δίγλωσση έκδοση (ελληνικά-γαλλικά). Πρακτικά της σειράς διαλέξεων στο πλαίσιο της έκθεσης Expolangues 2002, Αθήνα-Θεσσαλονίκη 2003, σελ. 133 [Συνέκδοση με τη Διεύθυνση Διεθνών Εκπαιδευτικών Σχέσεων (Τμήμα Β΄) του ΥΠΕΠΘ]

ISBN 960-87140-1-Χ

Πρόκειται για μια σειρά ομιλιών που έγιναν στο Παρίσι τον Ιανουάριο του 2002 στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Γλωσσών Expolangues. Ο τόμος αυτός περιλαμβάνει κείμενα των Α.-Φ. Χριστίδη (Α.Π.Θ./ Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας) «Ιστορίες της Ελληνικής»· A. Lopez – Eire (Πανεπιστήμιο της Salamanca) « μια υποδειγματική ιστορία της γλώσσας: η ιστορία της ελληνικής γλώσσας»· Claude Brixhe (Πανεπιστήμιο της Nancy) «Ελληνική διαλεκτολογία: μια σχολή του Nancy»· Alain Christol (Πανεπιστήμιο της Rouen) «Η ελληνική στα σύνορα της Ανατολής»· Henri Tonnet (INALCO, Παρίσι) «Για μια ιστορία διαμόρφωσης του λεξιλογίου της νέας ελληνικής»· Χριστόφορου Χαραλαμπάκη (Πανεπιστήμιο Αθηνών) «Το Λεξικό της μεσαιωνικής ελληνικής δημώδους γραμματείας του Εμμανουήλ Κριαρά και η Επιτομή του»· Ι.Ν. Καζάζης (Α.Π.Θ./ Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας) «Επιτομή του Λεξικού της Μεσαιωνικής Ελληνικής Δημώδους Γραμματείας 1100 – 1669 του Εμμανουήλ Κριαρά: από το γραφείο του ερευνητή στο θρανίο του μαθητή».

Τιμή: 7,10 €

Παραγγελία Βιβλίου

Τρόποι Πληρωμής

α) Με αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ (μόνο για παραγγελίες εσωτερικού)

β) Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του ΚΕΓ.
Στη περίπτωση αυτή το ΚΕΓ θα επικοινωνήσει μαζί σας για το τελικό κόστος παραγγελίας (τιμή βιβλίου + ταχυδρομικά έξοδα) και τα απαραίτητα στοιχεία που θα χρειαστείτε για την κατάθεση (αριθμός λογαριασμού, στοιχεία IBAN, BIC Number για εξωτερικό, κ.λ.π.).

Προσοχή:
Στην αιτιολογία κατάθεσης στη τράπεζα θα πρέπει οπωσδήποτε να εμφανίζεται το ονοματεπώνυμο του πελάτη ή η επωνυμία της εταιρείας.

*** Για παραγγελίες εσωτερικού με αξία άνω των 60,00 ευρώ δεν υπάρχει επιβάρυνση για τα έξοδα αποστολής.

Πιέστε Παραγγελία και συμπληρώστε τη φόρμα.