ΣΥΜΦΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟ ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΕΦΕΡΗ

Εξώφυλλο: 

Ι. Ν. Καζάζης - Ε. Σιστάκου (επιμ.), ΣΥΜΦΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟ ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΕΦΕΡΗ, Θεσσαλονίκη 2003, σελ. 808

ISBN 960-7779-31-2

Η έκδοση περιλαμβάνει ηλεκτρονικά καταρτισμένο Συμφραστικό Πίνακα Λέξεων, δηλαδή κατάλογο λεξικών τύπων με τα συμφραζόμενά τους, και Λημματολόγιο για το σύνολο του ποιητικού έργου του Γ. Σεφέρη. Απευθύνεται τόσο στους ειδικούς ερευνητές της νεοελληνικής ποίησης όσο και σε μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικούς και λάτρεις της σεφερικής ποίησης. Η φιλολογική επιμέλεια έγινε από τον Ι. Ν. Καζάζη και την Εβίνα Σιστάκου. Την ηλεκτρονική επιμέλεια ανέλαβε ο Vincent Muller. Το έργο εκπονήθηκε από το Τμήμα Λεξικογραφίας του ΚΕΓ.

Τιμή: 20,00 €

Παραγγελία Βιβλίου

Τρόποι Πληρωμής

α) Με αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ (μόνο για παραγγελίες εσωτερικού)

β) Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του ΚΕΓ.
Στη περίπτωση αυτή το ΚΕΓ θα επικοινωνήσει μαζί σας για το τελικό κόστος παραγγελίας (τιμή βιβλίου + ταχυδρομικά έξοδα) και τα απαραίτητα στοιχεία που θα χρειαστείτε για την κατάθεση (αριθμός λογαριασμού, στοιχεία IBAN, BIC Number για εξωτερικό, κ.λ.π.).

Προσοχή:
Στην αιτιολογία κατάθεσης στη τράπεζα θα πρέπει οπωσδήποτε να εμφανίζεται το ονοματεπώνυμο του πελάτη ή η επωνυμία της εταιρείας.

*** Για παραγγελίες εσωτερικού με αξία άνω των 60,00 ευρώ δεν υπάρχει επιβάρυνση για τα έξοδα αποστολής.

Πιέστε Παραγγελία και συμπληρώστε τη φόρμα.