ΓΛΩΣΣΑ, ΓΛΩΣΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Εξώφυλλο: 

ΓΛΩΣΣΑ, ΓΛΩΣΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

Δίγλωσση έκδοση (ελληνικά-γαλλικά). Πρακτικά της σειράς διαλέξεων στο πλαίσιο της έκθεσης Expolangues 2000, Αθήνα 2001, σελ. 96 [Συνέκδοση με τη Διεύθυνση Διεθνών Εκπαιδευτικών Σχέσεων (Τμήμα Β΄) του ΥΠΕΠΘ]

ISBN 960-85931-9-0

Στον τόμο διερευνάται ένα βασικό ζήτημα που τίθεται σήμερα στην Eυρωπαϊκή Ένωση: το ζήτημα της πολιτισμικής φυσιογνωμίας, μέσα από τη σύνθεση του μερικού με το γενικό, του ειδικού με το καθολικό, στο χώρο της γλώσσας και του πολιτισμού. Eπιπλέον εξετάζονται ειδικότερα ζητήματα που αφορούν την προβολή και τη στήριξη της νέας ελληνικής στο ευρωπαϊκό πλαίσιο (πιστοποίηση της επάρκειας της ελληνομάθειας, διδασκαλία της μητρικής και των ξένων γλωσσών στην Eλλάδα). Tα κείμενα τυπώνονται στα ελληνικά - γαλλικά/αγγλικά.

Τιμή: 3,00 €

Παραγγελία Βιβλίου

Τρόποι Πληρωμής

α) Με αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ (μόνο για παραγγελίες εσωτερικού)

β) Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του ΚΕΓ.
Στη περίπτωση αυτή το ΚΕΓ θα επικοινωνήσει μαζί σας για το τελικό κόστος παραγγελίας (τιμή βιβλίου + ταχυδρομικά έξοδα) και τα απαραίτητα στοιχεία που θα χρειαστείτε για την κατάθεση (αριθμός λογαριασμού, στοιχεία IBAN, BIC Number για εξωτερικό, κ.λ.π.).

Προσοχή:
Στην αιτιολογία κατάθεσης στη τράπεζα θα πρέπει οπωσδήποτε να εμφανίζεται το ονοματεπώνυμο του πελάτη ή η επωνυμία της εταιρείας.

*** Για παραγγελίες εσωτερικού με αξία άνω των 60,00 ευρώ δεν υπάρχει επιβάρυνση για τα έξοδα αποστολής.

Πιέστε Παραγγελία και συμπληρώστε τη φόρμα.