ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Εξώφυλλο: 

Σ. Ευσταθιάδης, Ν. Αντωνοπούλου, Δ. Μανάβη, Σ. Βογιατζίδου, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, Θεσσαλoνίκη 2001, σελ. 224

ISBN 960-7779-25-8

Το έργο ορίζει τέσσερα επίπεδα μέτρησης της γνώσης της ελληνικής γλώσσας. Σε κάθε επίπεδο περιγράφονται οι γενικοί και οι ειδικοί στόχοι για την κάθε δεξιότητα, οι γλωσσικές λειτουργίες, τις οποίες οφείλει να κατανοεί και στις οποίες πρέπει να συμμετέχει ο κάθε υποψήφιος στις εξετάσεις για την πιστοποίηση επάρκειας της ελληνομάθειας. Η έκδοση αυτή απευθύνεται σε διδάσκοντες, συγγραφείς διδακτικών εγχειριδίων, οργανωτές γλωσσικών αναλυτικών προγραμμάτων και σε υποψηφίους στις εξετάσεις της πιστοποίησης.

Α' έκδοση 1997
Αναθεωρημένη έκδοση 2001

Τιμή: 7,50 €

Παραγγελία Βιβλίου

Τρόποι Πληρωμής

α) Με αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ (μόνο για παραγγελίες εσωτερικού)

β) Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του ΚΕΓ.
Στη περίπτωση αυτή το ΚΕΓ θα επικοινωνήσει μαζί σας για το τελικό κόστος παραγγελίας (τιμή βιβλίου + ταχυδρομικά έξοδα) και τα απαραίτητα στοιχεία που θα χρειαστείτε για την κατάθεση (αριθμός λογαριασμού, στοιχεία IBAN, BIC Number για εξωτερικό, κ.λ.π.).

Προσοχή:
Στην αιτιολογία κατάθεσης στη τράπεζα θα πρέπει οπωσδήποτε να εμφανίζεται το ονοματεπώνυμο του πελάτη ή η επωνυμία της εταιρείας.

*** Για παραγγελίες εσωτερικού με αξία άνω των 60,00 ευρώ δεν υπάρχει επιβάρυνση για τα έξοδα αποστολής.

Πιέστε Παραγγελία και συμπληρώστε τη φόρμα.