ΓΛΩΣΣΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ: Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

Εξώφυλλο: 

ΓΛΩΣΣΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ: Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ.

Δίγλωσση έκδοση (ελληνικά-γαλλικά). Πρακτικά της σειράς διαλέξεων στο πλαίσιο της έκθεσης Expolangues 2001. Επιμέλεια: Α.-Φ. Χριστίδης, σε συνεργασία με τις Μαρία Αραποπούλου, Θεοδώρα Γλαράκη, Μαρία Χρίτη, Αθήνα-Θεσσαλονίκη 2002, σελ. 88 [Συνέκδοση με τη Διεύθυνση Διεθνών Εκπαιδευτικών Σχέσεων (Τμήμα Β΄) του ΥΠΕΠΘ]

ISBN 960-87140-0-1

Στο δίγλωσσο βιβλίο (ελληνικά-γαλλικά) συγκεντρώνονται οι ομιλίες στη Διεθνή Έκθεση Γλωσσών "Expolangues" με θέμα τη διαπλοκή γλώσσας, κοινωνίας και ιστορίας στην Ευρώπη του Νότου (οργάνωση ΚΕΓ και Δ/νση Εκπ/κών Σχέσεων του ΥΠΕΠΘ-Παρίσι, Ιανουάριος 2001). Στα κείμενα εξετάζεται η φυσιογνωμία του μεσογειακού χώρου όπως διαμορφώθηκε από τη σύνδεσή του με την Οθωμανική Αυτοκρατορία, διερευνάται η ανάπτυξη της γλωσσικής συνείδησης στην Ευρώπη από τον 12ο έως τον 18ο αιώνα και καταγράφεται ο προβληματισμός για την παγκοσμιοποίηση της οικονομίας της ελεύθερης αγοράς.

Τιμή: 3,00 €

Παραγγελία Βιβλίου

Τρόποι Πληρωμής

α) Με αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ (μόνο για παραγγελίες εσωτερικού)

β) Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του ΚΕΓ.
Στη περίπτωση αυτή το ΚΕΓ θα επικοινωνήσει μαζί σας για το τελικό κόστος παραγγελίας (τιμή βιβλίου + ταχυδρομικά έξοδα) και τα απαραίτητα στοιχεία που θα χρειαστείτε για την κατάθεση (αριθμός λογαριασμού, στοιχεία IBAN, BIC Number για εξωτερικό, κ.λ.π.).

Προσοχή:
Στην αιτιολογία κατάθεσης στη τράπεζα θα πρέπει οπωσδήποτε να εμφανίζεται το ονοματεπώνυμο του πελάτη ή η επωνυμία της εταιρείας.

*** Για παραγγελίες εσωτερικού με αξία άνω των 60,00 ευρώ δεν υπάρχει επιβάρυνση για τα έξοδα αποστολής.

Πιέστε Παραγγελία και συμπληρώστε τη φόρμα.