Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ/ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ: ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εξώφυλλο: 

Βούλα Κίτσα, Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ/ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ: ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Θεσσαλονίκη 2003, σελ. 276

ΙSBN 960-7779-30-4

Το βιβλίο αποτελεί πλήρες και αναλυτικό ευρετήριο του γλωσσικού υλικού που περιλαμβάνεται σε 28 διδακτικά εγχειρίδα, τα οποία εξέδωσαν τα μέλη του διδακτικού προσωπικού του ΣΝΕΓ. Το περιεχόμενό του χωρίζεται σε 6 κεφάλαια. Στα τρία πρώτα κεφάλαια καταγράφονται ομαδοποιημένα τα κείμενα, τα οποία κατανέμονται σε 39 θεματικές ενότητες και συνοδεύονται από ένδειξη του βαθμού δυσκολίας. Τα κείμενα συσχετίζονται με τα γραμματικά φαινόμενα που περιέχουν, με σκοπό να παρέχουν στον δάσκαλο τη δυνατότητα επιλογής υλικού από ευρύ φάσμα δυνατοτήτων, για να εφαρμόσει ένα εξατομικευμένο μοντέλο διδασκαλίας. Τα τρία επόμενα κεφάλαια αφορούν τη θεωρία της γραμματικής για φαινόμενα φωνητικής, κλίσης, σύνταξης, λεξιλογίου και τα στοιχεία αυτά συσχετίζονται με τις υπάρχουσες ασκήσεις εμπέδωσης και με τις λύσεις τους. Το πληροφοριακό υλικό του βιβλίου κατανέμεται σε 104 αναλυτικούς πίνακες, όπου εμφαίνεται σε ποια βιβλία απαντά το κάθε φαινόμενο. Το σύνολο του διδακτικού αυτού υλικού συνοδεύεται από οδηγίες για τους διδάσκοντες την ελληνική ως δεύτερη/ξένη γλώσσα εντός και εκτός Ελλάδος, καθώς και από γλωσσάρι όρων στα ελληνικά, μεταφρασμένο σε 7 γλώσσες.

Τιμή: 18,25 €

Παραγγελία Βιβλίου

Τρόποι Πληρωμής

α) Με αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ (μόνο για παραγγελίες εσωτερικού)

β) Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του ΚΕΓ.
Στη περίπτωση αυτή το ΚΕΓ θα επικοινωνήσει μαζί σας για το τελικό κόστος παραγγελίας (τιμή βιβλίου + ταχυδρομικά έξοδα) και τα απαραίτητα στοιχεία που θα χρειαστείτε για την κατάθεση (αριθμός λογαριασμού, στοιχεία IBAN, BIC Number για εξωτερικό, κ.λ.π.).

Προσοχή:
Στην αιτιολογία κατάθεσης στη τράπεζα θα πρέπει οπωσδήποτε να εμφανίζεται το ονοματεπώνυμο του πελάτη ή η επωνυμία της εταιρείας.

*** Για παραγγελίες εσωτερικού με αξία άνω των 60,00 ευρώ δεν υπάρχει επιβάρυνση για τα έξοδα αποστολής.

Πιέστε Παραγγελία και συμπληρώστε τη φόρμα.