ΥΑΛΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ. ΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΥΠΟΛΟΓΙΑ. ΕΛΛΗΝΟΑΓΓΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ

Εξώφυλλο: 

Δ. Ιγνατιάδου & Α. Αντωνάρας, ΥΑΛΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ. ΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΥΠΟΛΟΓΙΑ. ΕΛΛΗΝΟΑΓΓΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ.
Μετάφραση στα αγγλικά Deborah Brown Kazazis, Θεσσαλονίκη 2008, σελ. 223

ISBN 978-960-7779-43-4

Αποτελεί την πρώτη προσπάθεια να αποτυπωθεί στο σύνολό της η αρχαιογνωστική υαλουργική ορολογία διαχρονικά, καλύπτοντας την περίοδο από την Εποχή του Χαλκού έως και τους μεσαιωνικούς χρόνους. Περιλαμβάνει όρους τεχνολογίας και τυπολογίας. Οι τεχνολογικοί όροι αφορούν στις πρώτες ύλες, την παρασκευή, την κατεργασία και τη διάβρωση του γυαλιού. Οι τυπολογικοί όροι συγκροτούν ένα σχηματολόγιο των γυάλινων προϊόντων που παράγονται κατά την αρχαιότητα και τους μεσαιωνικούς χρόνους. Η περιγραφή των τύπων των γυάλινων προϊόντων, που παράγονται κατά την αρχαιότητα και τους μεσαιωνικούς χρόνους, συνοδεύεται από εικονογράφηση με σχέδια των τύπων.

Τιμή: 10,00 €

Παραγγελία Βιβλίου

Τρόποι Πληρωμής

α) Με αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ (μόνο για παραγγελίες εσωτερικού)

β) Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του ΚΕΓ.
Στη περίπτωση αυτή το ΚΕΓ θα επικοινωνήσει μαζί σας για το τελικό κόστος παραγγελίας (τιμή βιβλίου + ταχυδρομικά έξοδα) και τα απαραίτητα στοιχεία που θα χρειαστείτε για την κατάθεση (αριθμός λογαριασμού, στοιχεία IBAN, BIC Number για εξωτερικό, κ.λ.π.).

Προσοχή:
Στην αιτιολογία κατάθεσης στη τράπεζα θα πρέπει οπωσδήποτε να εμφανίζεται το ονοματεπώνυμο του πελάτη ή η επωνυμία της εταιρείας.

*** Για παραγγελίες εσωτερικού με αξία άνω των 60,00 ευρώ δεν υπάρχει επιβάρυνση για τα έξοδα αποστολής.

Πιέστε Παραγγελία και συμπληρώστε τη φόρμα.