ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΗΝ IΤΑΛΙΑ

Εξώφυλλο: 

NΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΗΝ IΤΑΛΙΑ.

Δίγλωσση έκδοση (ελληνικά-ιταλικά), Αθήνα –Θεσσαλονίκη, 1997, σελ. 84 [Σε συνεργασία με το Τμήμα Γλώσσας και Λογοτεχνίας. Συνέκδοση με τη Διεύθυνση Διεθνών Εκπαιδευτικών Σχέσεων (Τμήμα Β΄) του ΥΠΕΠΘ]

ISBN 960-85931-2-3

O δίγλωσσος (ελληνικά-ιταλικά) τόμος συγκεντρώνει τις εργασίες των δύο στρογγυλών τραπεζιών, που διοργανώθηκαν στο πλαίσιο της 4ης Διεθνούς Έκθεσης Γλωσσών και Πολιτισμού "Espolingua - Roma 1996", με θέμα "H διδασκαλία της νέας ελληνικής ως ξένης γλώσσας στην Iταλία". Συμμετείχαν επιφανείς έλληνες και ιταλοί νεοελληνιστές (C. Carpinato, N. Crocetti, A. Kολώνια, R. Lavagnini, L. Marcheselli-Loukas, P.-M. Minucci, K. Nίκας, A. Πρωϊου, N. Bαγενάς, M. Vitti).

Τιμή: 1,00 €

Παραγγελία Βιβλίου

Τρόποι Πληρωμής

α) Με αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ (μόνο για παραγγελίες εσωτερικού)

β) Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του ΚΕΓ.
Στη περίπτωση αυτή το ΚΕΓ θα επικοινωνήσει μαζί σας για το τελικό κόστος παραγγελίας (τιμή βιβλίου + ταχυδρομικά έξοδα) και τα απαραίτητα στοιχεία που θα χρειαστείτε για την κατάθεση (αριθμός λογαριασμού, στοιχεία IBAN, BIC Number για εξωτερικό, κ.λ.π.).

Προσοχή:
Στην αιτιολογία κατάθεσης στη τράπεζα θα πρέπει οπωσδήποτε να εμφανίζεται το ονοματεπώνυμο του πελάτη ή η επωνυμία της εταιρείας.

*** Για παραγγελίες εσωτερικού με αξία άνω των 60,00 ευρώ δεν υπάρχει επιβάρυνση για τα έξοδα αποστολής.

Πιέστε Παραγγελία και συμπληρώστε τη φόρμα.