ΚΛΙΚ στα ελληνικά. Επίπεδο Α1 για παιδιά (6-12 ετών) (Τόμοι Α και Β). (2015)

Εξώφυλλο: 

ΚΛΙΚ στα Ελληνικά. Επίπεδα Α1 για παιδιά (6-12 ετών) (Τόμοι Α και Β). (2015) - Μέθοδος εκμάθησης της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας 

(Μ. Καρακύργιου, Β. Παναγιωτίδου), ISBN SET: 978-960-7779-70-0, τιμή οι δύο τόμοι 40€. Το ΚΛΙΚ στα Ελληνικά. Επίπεδο Α1 για παιδιά (6-12 ετών) εφαρμόζει τις αρχές της σύγχρονης διδακτικής, και καινοτομεί παρέχοντας στους χρήστες του βιβλίου –εκτός από δύο CDμε υλικό εξεταστικό, ακουστικό, και τραγούδια– πρόσβαση στο ηλεκτρονικό «ΚΛΙΚ στα Ελληνικά», εντός της Πύλης του ΚΕΓ. Ο χρήστης του βιβλίου μπορεί να συνδέεται με τα ψηφιακά περιβάλλοντα εργασίας του ΚΕΓ και να περιηγείται σε ηλεκτρονικό συμπληρωματικό διδακτικό υλικό. Διατίθεται και από το ΚΕΓ.

Δείγμα του ΚΛΙΚ στα Ελληνικά. Επίπεδο Α1 για παιδιά (6-12 ετών) μπορείτε να βρείτε σε pdf και εδώ.

Τιμή:40€

Παραγγελία Βιβλίου

Τρόποι Πληρωμής

α) Με αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ (μόνο για παραγγελίες εσωτερικού)

β) Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του ΚΕΓ.
Στη περίπτωση αυτή το ΚΕΓ θα επικοινωνήσει μαζί σας για το τελικό κόστος παραγγελίας (τιμή βιβλίου + ταχυδρομικά έξοδα) και τα απαραίτητα στοιχεία που θα χρειαστείτε για την κατάθεση (αριθμός λογαριασμού, στοιχεία IBAN, BIC Number για εξωτερικό, κ.λ.π.).

Προσοχή:
Στην αιτιολογία κατάθεσης στη τράπεζα θα πρέπει οπωσδήποτε να εμφανίζεται το ονοματεπώνυμο του πελάτη ή η επωνυμία της εταιρείας.

*** Για παραγγελίες εσωτερικού με αξία άνω των 60,00 ευρώ δεν υπάρχει επιβάρυνση για τα έξοδα αποστολής.

Πιέστε Παραγγελία και συμπληρώστε τη φόρμα.