Η ΛΕΞΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ, ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Εξώφυλλο: 

Ι. Ν. Καζάζης (επιμ.), Η ΛΕΞΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ, ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ. Πρακτικά ημερίδας (δίγλωσση έκδοση: ελληνικά-αγγλικά), Θεσσαλονίκη 2003, σελ. 249

ISBN 960-7779-33-9

Δημοσιεύονται ανακοινώσεις που έγιναν στην πρώτη Διεθνή Ημερίδα, που οργάνωσε το Τμήμα Λεξικογραφίας του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας στις 9 Νοεμβρίου 1997 στη Θεσσαλονίκη. Μεταξύ άλλων παρουσιάζονται τα εξής λεξικογραφικά προγράμματα: Diccionario Griego-Espanol, Thesaurus Linguae Graecae, το σχεδιαζόμενο νέο Intermediate Greek-English Lexicon της Οξφόρδης, Lexikon zur Byzantinischen Grazitat, Λεξικό της Μεσαιωνικής Ελληνικής Δημώδους Γραμματείας του Εμμ. Κριαρά, Modern Greek-English Dictionaryτου Δ.Ι. Γεωργακά, Λεξικό της Νέας Ελληνικής Γλώσσας του Ιδρύματος Μ. Τριανταφυλλίδη, Ιστορικό Λεξικό της Ακαδημίας Αθηνών.

Τιμή: 10,14 €

Παραγγελία Βιβλίου

Τρόποι Πληρωμής

α) Με αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ (μόνο για παραγγελίες εσωτερικού)

β) Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του ΚΕΓ.
Στη περίπτωση αυτή το ΚΕΓ θα επικοινωνήσει μαζί σας για το τελικό κόστος παραγγελίας (τιμή βιβλίου + ταχυδρομικά έξοδα) και τα απαραίτητα στοιχεία που θα χρειαστείτε για την κατάθεση (αριθμός λογαριασμού, στοιχεία IBAN, BIC Number για εξωτερικό, κ.λ.π.).

Προσοχή:
Στην αιτιολογία κατάθεσης στη τράπεζα θα πρέπει οπωσδήποτε να εμφανίζεται το ονοματεπώνυμο του πελάτη ή η επωνυμία της εταιρείας.

*** Για παραγγελίες εσωτερικού με αξία άνω των 60,00 ευρώ δεν υπάρχει επιβάρυνση για τα έξοδα αποστολής.

Πιέστε Παραγγελία και συμπληρώστε τη φόρμα.