ΕΘΝΙΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΙΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ

Εξώφυλλο: 

ΕΘΝΙΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΙΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ.

Δίγλωσση έκδοση (ελληνικά-γαλλικά). Πρακτικά της σειράς διαλέξεων στο πλαίσιο της έκθεσης Expolangues 2004, Θεσσαλονίκη 2005, σελ. 100 [Συνέκδοση με τη Διεύθυνση Διεθνών Εκπαιδευτικών Σχέσεων (Τμήμα Β΄) του ΥΠΕΠΘ]

ISBN 960-87140-3-6

Στον τόμο αυτό περιλαμβάνονται πέντε κείμενα γάλλων και ελλήνων ειδικών, τα οποία αφενός πραγματεύονται θεωρητικά ζητήματα που αφορούν την πολυγλωσσία σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο (π.χ. παγκοσμιοποίηση, νέες τεχνολογίες, ο ρόλος της αγγλικής, η θέση και το μέλλον των εθνικών γλωσσών), και αφετέρου περιγράφουν κάποιες από τις ελληνικές πρωτοβουλίες για τη στήριξη της εθνικής γλώσσας και την προώθηση της πολυγλωσσίας (Πιστοποιητικό Επάρκειας Ελληνομάθειας, Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας).

Τιμή: 2,00 €

Παραγγελία Βιβλίου

Τρόποι Πληρωμής

α) Με αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ (μόνο για παραγγελίες εσωτερικού)

β) Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του ΚΕΓ.
Στη περίπτωση αυτή το ΚΕΓ θα επικοινωνήσει μαζί σας για το τελικό κόστος παραγγελίας (τιμή βιβλίου + ταχυδρομικά έξοδα) και τα απαραίτητα στοιχεία που θα χρειαστείτε για την κατάθεση (αριθμός λογαριασμού, στοιχεία IBAN, BIC Number για εξωτερικό, κ.λ.π.).

Προσοχή:
Στην αιτιολογία κατάθεσης στη τράπεζα θα πρέπει οπωσδήποτε να εμφανίζεται το ονοματεπώνυμο του πελάτη ή η επωνυμία της εταιρείας.

*** Για παραγγελίες εσωτερικού με αξία άνω των 60,00 ευρώ δεν υπάρχει επιβάρυνση για τα έξοδα αποστολής.

Πιέστε Παραγγελία και συμπληρώστε τη φόρμα.