ΓΛΩΣΣΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ τομ. 2

Εξώφυλλο: 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΛΩΣΣΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ.

Περιοδική έκδοση του KEΓ για τη γλώσσα και τη γλωσσική αγωγή, Θεσσαλονίκη, τόμ. 2 (Δεκ. 2000) [ο πρώτος τόμος εκδόθηκε το 1999]

ISSN 1108-5827

H έκδοση του περιοδικού εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου του EΠEAEK "Hλεκτρονικός κόμβος για τα γλωσσικά μαθήματα στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση", το οποίο έχει σχεδιάσει και υλοποιεί το KEΓ. Tο συγκεκριμένο πρόγραμμα, που χρηματοδοτείται από το B΄ Kοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης, γενικότερο στόχο του έχει να προσφέρει στους διδάσκοντες την ελληνική γλώσσα μια σειρά ηλεκτρονικών υπηρεσιών, ηλεκτρονικών εργαλείων και υποστηρικτικού υλικού για τη διδασκαλία των γλωσσικών μαθημάτων στο σχολείο. O Γλωσσικός Yπολογιστής απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και όλους όσους έχουν την ευθύνη της εκπαίδευσής τους, και συνιστά μέσο αυτοεκπαίδευσης για τη διδακτική της ελληνικής ως πρώτης και δεύτερης γλώσσας. Eπιδιώκει τη συνάντηση ακαδημαϊκού και εκπαιδευτικού λόγου, με στόχο την επιστημονικά τεκμηριωμένη και συγχρόνως εμπράγματη ενασχόληση με ζητήματα γλωσσικής εκπαίδευσης στο σχολείο. O Γλωσσικός Yπολογιστής εκδίδεται ηλεκτρονικά, μέσω του Hλεκτρονικού Kόμβου του KEΓ (http://www.komvos.edu.gr), αλλά τα πρώτα τεύχη διατίθενται και σε έντυπη μορφή.

Τιμή: 1,00 € [έκαστος τόμος] 2,00 € [τόμ. Α΄+Β΄]

Παραγγελία Βιβλίου

Τρόποι Πληρωμής

α) Με αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ (μόνο για παραγγελίες εσωτερικού)

β) Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του ΚΕΓ.
Στη περίπτωση αυτή το ΚΕΓ θα επικοινωνήσει μαζί σας για το τελικό κόστος παραγγελίας (τιμή βιβλίου + ταχυδρομικά έξοδα) και τα απαραίτητα στοιχεία που θα χρειαστείτε για την κατάθεση (αριθμός λογαριασμού, στοιχεία IBAN, BIC Number για εξωτερικό, κ.λ.π.).

Προσοχή:
Στην αιτιολογία κατάθεσης στη τράπεζα θα πρέπει οπωσδήποτε να εμφανίζεται το ονοματεπώνυμο του πελάτη ή η επωνυμία της εταιρείας.

*** Για παραγγελίες εσωτερικού με αξία άνω των 60,00 ευρώ δεν υπάρχει επιβάρυνση για τα έξοδα αποστολής.

Πιέστε Παραγγελία και συμπληρώστε τη φόρμα.